Oikeat osaajat,
oikeaan aikaan ja paikkaan

Tilaa uutiskirje

Julkisen- ja yksityisen terveydenhuollon
täyden palvelun osaajarekrytointia kaikkialle Suomeen

Työllistämme Suomessa laillistettuja terveydenhuollon osaajia heille parhaiten soveltuviin työtehtäviin, huomioiden; alan kilpailukykyiset palkkausehdot ja osaajien pitkäntähtäimen uratoiveet sekä korkealuokkaisen yksilöllisen palvelun. Toimimme ensisijaisesti osaajien toiveet edellä. Järjestämme majoituksen ja tuemme aina kaikessa korkeatasoisen henkilökohtaisen palvelusuhteen nimissä!


Palvelumallimme perustuu henkilöstövuokraukseen ja ulkoistettuun rekrytointipalveluun, jonka kautta osaajat työllistyvät valtakunnallisesti joko Medistarin kautta eri toimipaikkoihin tai suoraan virkasuhteeseen, niin julkisen terveydenhuollon kuin yksityisen terveydenhuollon toimipaikkoihin.

 

Lääkäreille ja erikoislääkäreille

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan, edut ja korkealuokkaisen palvelun. Työllistyt kauttamme valtakunnallisesti sinua kiinnostaviin toimipaikkoihin. Olet sitten urasi alkuvaiheessa oleva terveydenhuollon ammattilainen tai jo enemmän kokemusta kartuttanut terveydenhuollon moniosaaja. Tarjoamme pidemmille työjaksoille myös koulutusrahaa ja pidempiaikaisesta sitoutumisesta palkitsemme hyvinvointirahalla ja työsuhde-eduilla.

Palvelumallimme avulla voimme tarjota sinulle monipuolisempia työvaihtoehtoja, kuin pelkän perinteisen vuokraustoiminnan kautta. Olemme äärettömän ketterä toimija.

 

Tilaa työpaikkakirje

Jätä meille yhteystietosi ja valitse kiinnostuksiasi parhaiten vastaavat vaihtoehdot. Saat kerran kuukaudessa @-postia Sinua mahdollisesti kiinnostavista työmahdollisuuksista ja kerromme samalla mitä kuuluu.

 

Asiakkaille

Terveydenhuollon ammattilaisten löytäminen on usein aikaa vievää ja pitkäkestoista työtä. Sopivien osaajien löytäminen kannattaa ulkoistaa terveydenhuollon ammattilaisten rekrytointiin erikoistuvalle toimijalle, jossa olemme ammattilaisia.