Lääkäri,
meillä on sopivaa työtä

Lääkäreille ja erikoislääkäreille

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan, edut ja korkealuokkaisen palvelun. Työllistyt kauttamme valtakunnallisesti sinua kiinnostaviin toimipaikkoihin. Olet sitten urasi alkuvaiheessa oleva terveydenhuollon ammattilainen tai jo enemmän kokemusta kartuttanut terveydenhuollon moniosaaja. Tarjoamme pidemmille työjaksoille myös koulutusrahaa ja pidempiaikaisesta sitoutumisesta palkitsemme hyvinvointirahalla ja työsuhde-eduilla.

Palvelumallimme avulla voimme tarjota sinulle monipuolisempia työvaihtoehtoja, kuin pelkän perinteisen henkilövuokrauksen kautta.

Kerro meille millaista työtä, milloin ja kuinka pitkään haluat työskennellä, niin löydämme Sinulle sopivan työpaikan ja tuemme Sinua kaikin tavoin onnistuaksesi työssäsi.

Toimintaperiaatteemme

Pyrimme aina pitkäkestoisiin yhteistyösuhteisiin. Kartoitamme työtoiveesi; työn ehdot, aluetoiveesi ja mitä, missä ja milloin haluat työskennellä sekä minkälaisella työpanoksella. Voit tietysti tehdä osa- tai kokoaikaisesti.

Etsimme Sinulle toiveisiisi sopivimmat toimipaikat ja tarjoamme töitä sen mukaisesti. Kun kiinnostut työtarjouksesta, järjestämme haastattelun joko etänä tai paikan päälle. Usein saat näin myös enemmän tietoa tulevasta työpaikastasi. Et myöskään sitoudu mitenkään ennen kuin vasta töistä on konkreettisesti sovittu. Järjestämme tarvittaessa majoituksen ja / tai autamme sen löytämisessä sekä tuemme kaikessa ennen töiden alkua ja töiden aikana.

Kiinnostuitko?

Tilaa piilotyöpaikat @-postiisi!