Julkisen- tai yksityisen
terveydenhuollon päättäjä

Ulkoistakaa lääkärirekrytointinne meille tai kertokaa tarpeistanne

Terveydenhuollon ammattilaisten löytäminen on usein aikaa vievää ja pitkäkestoista työtä. Sopivien osaajien löytäminen kannattaa ulkoistaa meille, koska olemme rekrytoinnin ammattilaisia.

Medistarin palvelumalli perustuu kahteen toimitustapaan, joissa molemmissa yhdistyy kustannustehokas tapa toimia pitkäntähtäimen osaajaresurssien hallinnassa. Kun haluatte osaavaa työvoimaa lyhyemmäksi ajaksi, sijaistamaan tai muuhun lyhyemmän tai pidemmän ajan resurssitarpeeseen ja samalla pienentää ns. HR-haasteitanne, tarjoamme teille osaavia Suomessa laillistettuja terveydenhuollon ammattilaisia perinteisen henkilöstövuokrauksen kautta. Tällöin vastaamme osaajiemme lakisääteisistä vakuutuksista ja työterveydenhuollosta sekä palkan maksusta. Kun haluatte osaajan pidemmäksi aikaa tai toistaiseksi, huomioiden tapauskohtaisesti osaajan toiveet, laskutamme ulkoistetusta rekrytointipalvelusta palkkion vasta sitten kun osaaja aloittaa teillä työt.

Molemmissa toimintatavoissa pyrimme aina tilanteen mukaiseen win-win-tilanteeseen, jossa huomioimme osaajan toiveet ja teidän kulloisetkin resurssitarpeet.

Rekrytointi- ja asiakasyhteistyöprosessimme on hiottu viimeisen päälle ja prosessien kehitys on jatkuvaa. 

Kiinnostuitko?


Miten lääkärivuokraus toimii?

Suunnittelemme ja toteutamme rekrytointiprosessit vuosien kokemuksen tuomalla ammattitaidolla ja vastaamme työnantajavelvollisuuksista kokonaisvaltaisesti.